Slik blir konferansen vellykket
Vi gir deg tipsene som garantert vil gjøre deg rustet til å planlegge en vellykket konferanse.
image

Arrangere konferanse? Husk dette

Her har vi samlet 5 gode tips til deg som skal arrangere en konferanse og som ønsker å avholde et vellykket arrangement.

Har du spørsmål knyttet til kurs, konferanse eller event?

1) Planlegg god tid, men pass deg for dødtid 

Inviter gjestene dine 15 minutter før selve konferansen starter, og sørg for å ha satt frem god (!) kaffe og snacks. Er det snakk om et frokostmøte, ha en deilig frokost til servering. 

Les mer om hvordan du kan gjennomføre et frokostmøte her.

Starten av konferansen setter stemningen for resten av arrangementet. Å starte med mingling og lett servering vil garantert gi en god begynnelse på konferansen. Husk å legge inn nok med pauser i løpet av konferansen, men pass tiden. Dødtid er like dårlig som ingen pause. 

Det er mye som skal klaffe på en dag som denne, så sørg for å legge inn god tid til deg selv også. Kom en time før og test utstyret i konferansesalen. Ha en back up pc/minnepinne klar. På den måten sikrer du at arrangementet vil være like hyggelig for deg, som gjestene dine.
 

2) Lei et egnet lokalet for ditt type arrangement  

Sørg for at du har konferansen i et rom som er egnet for antallet  gjester du skal invitere. Velg et lokale som tilbyr konferansefasilitetene du faktisk har behov for. God sittekomfort og ventilasjon er noe mange glemmer å vurdere når de skal velge et utleiested. Pass også på at det er enkel tilgang til lokalene, slik at du unngår unødvendig køståing. 

Skal du ha presentasjoner er lyd- og bildekvalitet kjempeviktig. Det finnes ikke noe mer irriterende enn å sitte på et foredrag hvor du ikke kan se noe på skjermen fordi personen foran deg er så høy at du ikke ser, eller at lyden er så dårlig at du ikke hører noe på bakerste rad. Velg derfor et lokale til leie som er tilrettelagt for god oversikt

3) Ikke glem blodsukkeret til deltakerne 

Mat og drikke er et veldig viktig komponent når du arrangerer en konferanse. 

Sultne mennesker mister lett fokus og energi hvis blodsukkeret synker. Derfor er det svært viktig å legge inn nok med drikke- og matpauser under konferansen. Forslag til mat du kan servere på en konferanse er baguetter, wraps eller andre småretter.

4) Unngå irriterte, tissetrengte gjester 

Et godt tips er å sjekke toalettfasilitetene på stedet du ønsker å avholde arrangementet ditt. 

Skal du ha mange deltakere er dette et kritisk punkt mange glemmer å vurdere. Med nok toaletter slipper du unna unødvendig irritasjon og dokø blant gjestene. 

5) Forvandle konferansen til en opplevelse 

På kino kan du forvandle møtet ditt til en opplevelse. Kombinasjonen av størrelsen på lerretet og fantastisk lyd vil gi deg full fokus fra alle i salen. Du kan avslutte dagen med å vise film og invitere til mingling i kinoens foajeeområder som byr på god atmosfære. 

Ved å blande en god kombinasjon av faglig og sosialt innhold med det lille ekstra vil du kunne gi deltakerene en opplevelse de sent vil glemme. 

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO