Skap ditt eget Top Gun Maverick event!

Tom Cruise og Val Kilmer er tilbake som Maverick og Iceman i Top Gun. Visste du at Tom Cruise gjør alle sine stunt? Det er ikke brukt green screen i filmen så alle fly-scenene er skutt i lufta! Det store lerretet og action scenene vil gi den en opplevelse du sent vil glemme. Du kommer til å "feel the need for speed".

Lag ditt eget skreddersydde Top Gun Event!

Inviter kolleger eller forretningforbindelser til førpremiere eller en egen Top Gun fest de sent vil glemme. Her kan du invitere alt fra 50 til 400 personer, og gjøre det lite og intimt eller stort og storslått.

Top Gun ble ikonisk etter den første filmen kom på 80-tallet. Her er det mye god musikk og elementer som lett kan sette rammene til en morsom firmafest. 80-tallets amerikanske stil kan prege mat, drikke og dekor-elementer for å skape den rette stemningen til ditt event. 

Vil du ta steget videre kan du oppfordre dine ansatte til å kle seg etter stilen. Om du velger å fokusere på det glade 80-tallet, eller en mer avslappende stil med jeans, skinnjakker og pilotbriller kan du treffe både dem som elsker å kle seg ut, og de som ikke synes det er så stas. Dette trenger ikke bli en kostymefest, men er morsomt for de som vil kle seg ut og boltre i det glade 80-tallet. For de som helst vil slippe, kan du komme i vanlige klær eller en fin kjole som kan pyntes opp eller ned. Alt ettersom hva du ønsker. 

Hvordan lage et Top Gun-event

Vi har samlet sammen inspirasjon og tips til hvordan du kan lage et event i filmens univers. Du kan laste ned rapporten her.

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski