Konferanse- og eventlokaler til leie Sandvika

Odeon Sandvika har 8 saler med som rommer 909 seter totalt. Kinoen har saler til både små og store grupper og et stort foajeområde. Passer perfekt til arrangementer som konferanse, møte, event og kickoff.

Flotte lokaler til leie ved Sandvika storsenter

ODEON Sandvika har 8 saler med som rommer 909 seter totalt. Kinoen har saler til både små og store grupper. Kinoen har også et stort foajeområde som er  perfekt for mingling, bespisning eller utstilling av småstands.

Odeon Sandvika i Bærum ligger sentralt plassert ved siden av Sandvika Storsenter. Du tar deg enkelt til kinoen med flytoget, lokaltog, bil eller buss.

Fordelen med å ligge vegg i vegg med Norges største kjøpesenter er 192 butikker som byr på gode shoppingmuligheter og parkeringsmuligheter.

Ved kinoen ligger det mange hyggelige restauranter og utekafeer. Hva med å gå en hyggelig tur langs Sandvikselva for litt luft, ta en svømmetur eller arrangere teambuildingsaktiviteter på vakre Kalvøya? 

Her har du mange muligheter til å planlegge en vellykket konferanse, et annerledes kurs eller inspirerende møte.  

​På ODEON Sandvika får du en uslåelig konferanseopplevelse. Du kan ha små og store konferansegrupper og våre arrangementer vil alltid ha den beste lyden og bildet. ODEON Sandvika har romslig foajélokaler med hyggelige sittegrupper som gir en god atmosfære. Vi tilpasser alle arrangementer etter behov og ønske. Velkommen til god opplevelse
Emilia Kostencka
Senterleder
ODEON Sandvika
image

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Konferanse- og eventlokaler til leie i andre byer

Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Moss
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski