Konferanse- og eventlokaler til leie i Oslo sentrum

Oppdag et helt nytt og unikt lokale for ditt arrangement i ikoniske Eldorado. Eldorado E-sportsenter består av en storsal med 300 seter, flere streamingrom/studioer samt 100 PC-stasjoner. Her er det perfekt å holde konferanser, møter eller eventer.

image

Helt nye lokaler til leie i Oslo sentrum

Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt arrangement? Da bør du se nærmere på Eldorado E-sportsenter. Her får du en pulserende arena med unike opplevelser. 

På Eldorado passer det å holde de fleste arrangementer innen konferansemøte eller event.

Etter å ha vært kino i nesten 100 år, åpnes Eldorado i 2020 opp på nytt for publikum. Denne gangen som Norges største arena for E-sport og digital underholdning. 

E-sport er i vinden som aldri før og senteret vil være fylt opp av det siste innen underholdnings- og videoteknologi. Teknologi som vil være tilgjengelig for alle, ikke bare E-sportsutøvere og gamere, men bedrifter med behov for å lage egne innholdsproduksjoner. 

Toppmoderne teknisk utstyr i helt nye lokaler

En toppmoderne arena med Norges største høyoppløselige LED-skjerm, omfattende lyd- / lys og flerkamera funksjoner. Senterets gaming-stasjoner er perfekte for teambuilding eller undervisning. Kom på besøk og se det med egne øyne. Vi skreddersyr vårt multifunksjonelle lokale til deg og dine behov.
Helge Lunde
Administrerende direktør
Eldorado E-sportsenter
image

Eldorado er Oslos nye storstue og landets største senter for E-sport og digital underholdning. 

Her vil du finne: 

  • Green room teknologi
  • 2 mindre studioer med fast kamerarigg 
  • 100 pc stasjoner
  • Personale som bistår med det tekniske
Lokalene passer ypperlig til å produsere webinar, podcast, webcast eller livestream. 

Gamingstasjoner

PC-stasjonene er ideelle for E-sport og kan brukes av de som ønsker å samle bedriften for opplæring i ny programvare. Gaming-stasjonene er perfekte for teambuilding eller undervisning. 

 Flerbrukssal 

Den største salen vår er en flerbrukssal med:

  • 300 seter  
  • Enorm LED-skjerm 
  • Full HD-oppløsning, scenerigg og lydanlegg 

En perfekt arena for et minneverdig arrangement 

Alle arrangementer kan tilrettelegges for livestreaming, det er tilpasset rom for å lage spenstige videoproduksjoner og det finnes skjenkebevilgning for de som ønsker å servere noe godt i glasset på sine arrangement.

Med en historie som dateres tilbake til 1891, står Eldorado frem som et av Norges mest ikoniske underholdningssteder. Først som kabaret-teater og deretter som kino. Velkommen tilbake til Eldorado kino. 


Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Moss
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski