Konferanse- og eventlokaler til leie Moss

Odeon Moss har 5 saler med sitteplass opp til 331. Alle salene ble pusset opp i 2019. Kinoen har flotte kurs- og konferanselokaler og byr på god kapasitet til store og små grupper.

Sentrale event- og konferanselokaler til leie rett i hjertet av Moss sentrum

ODEON Moss holder til i sjarmerende Møllebyen i Moss sentrum. Fra kinoen er det kort vei til caféer, spisesteder og kjøpesenter. Dette gjør at det blant annet er enkelt å avholde et arrangement hos oss i forkant eller etterkant av et restaurantbesøk i Moss. 

Parkeringsplasser tilknyttet Møllebyen ligger like utenfor kinoen. Du kan også finne parkeringsplasser i Gudes gate og på Amfi Moss som ligger tre minutters gåtur unna kinoen. 

Hos ODEON Moss kan du arrangere alt fra eksklusive filmevent, til store konferanser og mindre frokostmøter. Kinoen har et godt samarbeid med blant annet Moss i Sentrum, Amfi Moss, Mikroen, Café Riis, House of Foundation, Moss Bibliotek og Moss Kommune. 

ODEON Moss er en ekte eventkino. Her kan du få til det meste og kinoen kan tilpasses til de fleste kurs, konferanser og event. Nerdeportalen og Reel Replicas avholder blant annet nerdequiz på kinoen i forbindelse med enkelte store filmpremierer.
Trine Groth
Senterleder
ODEON Moss
image

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Ski
Lokaler til leie Lillestrøm