Konferanse- og eventlokaler til leie Bergen

Midt i Bergen sentrum ligger Bergen kino med 17 saler fordelt på Magnus Barfot og Konsertpaleet. Her finnes det lokaler i alle størrelser og variasjoner, fra den største salen på 262 seter, til spesialdesignede saler ypperlig for konferanse. Perfekt for ditt arrangement, uansett behov.

Flotte lokaler til leie i Bergen

Bergen kino ligger sentralt lokalisert i Bergen sentrum. Kinosalene er fordelt mellom de to flotte kinohusene Konsertpaleet (KP) og Magnus Barfot, som begge ligger i Neumanns gate, kort vei fra Torgallmenningen.

Totalt er det 12 kinosaler på Konsertpaleet og 5 på Magnus Barfot. Her passer det å holde de fleste arrangementer innen konferanse, møte eller event.  


Våre luksussaler har elektriske, justerbare stoler og bevegelige sidebord, perfekt for samlinger med komfort i sentrum. I vår mest brukte sal har du tilgang på eget pauseområde, samt egne toaletter. Felles for alle våre saler er at de byr på fantastisk lyd- og bildekvalitet for en optimal opplevelse. 

Vi bistår selvfølgelig også med bevertning under konferansen, slik at dine gjester får rik tilgang på kaffe, te, mat og drikke gjennom dagen. 

Problemer med tungt hode etter en lang dag på konferanse? Ikke på Bergen kino. I våre konferansesaler finnes det egne ventilasjonsanlegg med kjøling som gjør at vi til enhver tid kan tilby frisk luft og behagelig temperatur. 

På Bergen kino legger vi opp til at du kan gjennomføre arrangementet ditt uavhengig størrelse, samtidig jobber vi alltid for å tilrettelegge dine behov for en vellykket konferanse. Våre lokaler er bygget med tanke for å samle mange mennesker, og kinoen har gode rutiner på hvordan håndtere logistikken rundt dette. 

Når du gjennomfører arrangementet ditt på kino får du eksepsjonell lyd- og bildekvalitet, sittekomfort og mulighet til å skreddersy til konferanse etter dine behov. Vi ønsker deg velkommen til Bergen kino, og en trygg konferanse for deg og ditt selskap!


Med Bergens største kino kan vi tilby konferanser i alle størrelser og behov. Med hotell som vår nærmeste nabo, varierte spisesteder og kort avstand til Torgallmenningen ligger alt tilrette for å skreddersy din konferanse. Våre gjester har store arealer å bevege seg på og egne pauselokaler i direkte tilknytning til flere av våre saler. Vi har lang tradisjon for å lage spennende premiere eventer og konferanser og ikke minst pop up kino. Ingen utfordring for stor eller for liten.
Daniel Eikeland
Salg og Serviceleder
Bergen KINO
image

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Moss
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski