Inviter til Kampen om Narvik premiere!

Våren 1940 kjempet flere titalls tusen nordmenn og allierte på land og til sjøs i det største slaget på norsk jord noensinne. I to måneder var Narvik sentrum for verdensnyhetene. Inviter dine ansatte eller forretningsforbindelser til en storstilt premiere eller visning av Norges store krigsdrama Kampen om Narvik.

Kampen om Narvik - lag et storslått event

Inviter kolleger eller forretningforbindelser til førpremiere eller en egen Kampen om Narvik event de sent vil glemme. Her kan du invitere alt fra 50 til 400 personer, og gjøre det lite og intimt eller stort og storslått.

Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er rettet mot Narvik som eksporterer jernmalm. Hitler er avhengig av denne for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang og kontroll over Norge blir essensielt. Filmen skildrer de mange fasettene av krigen. 

"Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert."

Manuset er skrevet av Christopher Grøndahl med Erik Skjoldbærg på regi. I de sentrale rollene finner vi Carl Martin Eggesbø, Kristine Hartgren, Stig Henrik Hoff, Kari Bremnes, m. fler. 

Lag ditt skreddersydde event!

Inviter kolleger eller forretningsforbindelser til førpremiere eller en egen Kampen om Narvik happening de sent vil glemme! Kanskje det var under innspillingen av filmen at Carl Martin Eggesbø fant sin indre soldat før han vant Kompani Lauritzen?

Andre verdenskrig byr på mange skremmende, men også viktige historiske øyeblikk som viser den rå virkeligheten menneskene som levde på denne tiden måtte holde ut. Denne filmen gir en bit av norsk historie og hvorfor Norge var så viktig for Hitlers kamp for verdensherredømme. Visste du for eksempel at 80 fly ble skutt ned og 65 skip senket da nazistene inntok Ofoten?

Vi har samlet sammen inspirasjon og tips til hvordan du kan lage et event i filmens univers. Du kan laste ned rapporten her.

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski