Inviter til et frokostmøte

Start dagen på en effektivt, hyggelig og god måte. Ved å avholde frokostmøte på en av våre kinoer får du alt i en pakke: God frokost, hyggelig mingling i foajeen/bar og et flott lokale å avholde møtet ditt.
image

Sentrale lokaler til leie som passer perfekt til et frokostmøte

Å avholde et frokostmøte på en av våre kinoer har flere fordeler. De fleste av våre lokaler er sentrale og det er enkelt å komme seg til kinoen. Du kan tilby frokost og en kopp kaffe ved ankomst i kinoens foaje, som også vil være et naturlig minglested for gjestene som deltar. Deretter er det en naturlig avbrekk fra minglingen ved å avholde møtet i en av våre kinosaler. En kinosal er det perfekte stedet for fult fokus, konsentrasjon og ikke minst komfort.

Slik kan du gjennomføre et frokostmøte på kino

Et godt tips er å starte møtet ved 8-tiden. Frokost, kaffe og mingling kan gjerne vare en halvtimes tid i foajeen til kinoen. Da får gjestene tid til å spise og snakke litt med hverandre. 


Deretter er det inn i salen for en kort presentasjon av det budskapet som frokostmøtet er satt opp for. Hvis du regner med at presentasjonen kan vare i cirka 30 til 60 minutter vil alle være klare for jobb i 10-tiden. Enkelt, smidig og effektivt.

Et frokostmøte kan være alt fra et seminar, en forelesing, et kurs eller produktlanseringer. Mulighetene er mange. 

Her har du andre typer arrangementer du kan ha på våre kinosaler:

Eksklusivt filmevent
Konferanse

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO