Firmafest i filmens univers

Samle de ansatte i bedriften eller kundene dine til et hyggelig event! Litt lei av hjemmekontor og teamsmøter? Nå fortjener alle en feiring, og vi har lokasjoner i hele Norge som kan kickstarte festen!

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Skap en firmafest i filmens verden

Kinoens lokaler er perfekt for en hyggelig firmafest!

Ta vare på dine ansatte eller kunder og inviter dem på kino! Vi hjelper dere med å skape en fin ramme rundt deres arrangement med tema knyttet opp mot filmens univers. Vi kan rulle ut den røde løperen og lage et skikkelig temafest eller du kan bare helt enkelt få en sal for deg og dine. Du bestemmer, vi har mange gode ideer på lur.

Det er mange gode filmer som står i kø med mange gode festtemaer. Vi kan hjelpe deg å lage et arrangement som loser dere inn i filmens univers. Vi tilpasser våre lokaler og opplegg etter ditt antall deltakere/gjester på dag- eller kveldstid. Det er opp til deg.

Her kan du laste ned vår Filmrapport for Event 2021 med inspirasjon og tips til hvordan du kan gjennomføre ditt event!


            .

image
Lange Flate Ballær III
Nå er denne elleville norske suksess komedien tilbake! Denne gangen ender kællane opp med en trailer full av sprit fra Litauen.
Les mer
image
Top Gun Maverick
Tom Cruise og Val Kilmer er tilbake som Maverick og Iceman i Top Gun Maverick, den legendariske filmen fra de glade 80-tall.
Les mer
image
Kampen om Narvik
Våren 1940 kjempet flere titalls tusen nordmenn og allierte på land og til sjøs i det største slaget på norsk jord noensinne. Her kan du skreddersy ditt event.
Les mer
image
The Batman
Superheltfilmer slår aldri feil, og hvem har vel ikke et forhold til Batman? Få med deg denne filmen som introduserer Robert Pattinson som den nye antihelten.
Les mer
image
Downton Abbey er tilbake!
Få med deg dette fantastiske drama! Downton Abbey er tilbake i all sin prakt! Er det en film du kan låne varmen fra filmuniverset så det denne.
Les mer
image
DC League of Super-Pets
Superheltfilmer har fått et mer voksent publikum de siste årene, men det finnes definitivt alternativer for hele familien.
Les mer
Dette er våre utleiesteder til konferanse, kurs og events
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Oslo Sentrum - Eldorado
Lokaler til leie Moss
Lokaler til leie Ski
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Sotra
Lokaler til leie Sarpsborg
Lokaler til leie Ålesund
Lokaler til leie Skien
Lei lokaler til en eksklusiv filmvisning
Lokaler til leie i Bergen

Konferanserom i alle størrelser

Vi gjør det vi kan for å skreddersy arrangementet ditt etter dine behov. Om du ønsker å holde et kurs for dine ansatte eller en større konferanse for kunder og medarbeidere, har vi fasilitetene som gir deg det beste utgangspunktet for et vellykket arrangement.

Du kan velge flotte konferanserom i flere forskjellige størrelser. Salene har de største skjermene i markedet med god lyd og utmerket ventilasjon. Du har muligheten til å leie kinosaler fra 40 til 467 sitteplasser. 

image