Premiere og rød løper

Vi liker å føle oss spesielle og viktige. Inviterer du gjestene dine til deres egen premierefest, med rød løper, pressevegg og fotograf vil de få en uforglemmelig kveld. Og ikke minst, da kan eventet ditt leve lenger enn kun én kveld!

image
FOTO: © 2021 20th Century Studios

VIP og eksklusivitet!

En premiereforestilling gir allerede i ordet assosiasjoner til Hollywood og rød løper. Cecilie har noen gode tips til hvordan du kan opprettholde et godt event, og i tillegg la det leve videre lenge etter.

- Du har invitert til tidenes fest, men kommer det fram under eventet? spør Cecilie. Hun mener det er viktig å minne gjestene på hvem som står for den uforglemmelige kvelden. Presseveggen er et bra sted å skape uforglemmelige øyeblikk på, men under et filmevent finnes det mange flere muligheter.

- Kinoene har ofte store, digitale skjermer som kan utnyttes. Hvis du setter på riktig innhold her, samt en fengende reklamefilm før filmen, så får du en rød tråd med din merkevare fra invitasjon, gjennomføring og til deling på sosiale medier i etterkant. På den måten skal det ikke være noe tvil om hvem som står bak festen, sier Cecilie. Dette har også god effekt for dem som er på kinoen i andre ærender. Vi hjelper deg med tilgang til disse flatene. 

Underholdning og pynt - det lille ekstra

Om det er barneevent eller voksenevent så er det alltid gøy med det lille ekstra. Kinoen kan pyntes etter temaet i filmen, og underholdningen kan gjenspeile målgruppen.

- Hvor gøy er det ikke å treffe Elsa når du tar med deg barna dine for å se Frost? spør Cecilie. Andre former for underholdning kan være musikalske innslag, klovner, eller stuntshow. Her er det også viktig at du tenker gjennom om du velger å ha underholdningen åpent i foajeområdet, slik at også andre kinogjester får nyte godt av det, eller om du vil gjøre det eksklusivt for dine gjester inne i kinosalen. Hva du velger kommer an på hva du har satt som mål for eventet. 

Giveaways i form av goodiebags er ofte populært på filmeventer, og det kan også brukes som pynt. 

- Har du poser med din logo på og det er satt ut i hele salen får du en kul effekt når gjestene kommer inn. Salen er da tapetsert med logoen din! Goodiebagene trenger heller ikke være proppfullt med innhold. Popcorn, brus og kanskje en sjokolade til filmen kan være nok, og hvis du legger i en rabattkode eller lignende gir du et incentiv til at kunden kommer tilbake til deg i senere tid. 
Vi har hatt politikere og rallysjåfører som har vært med på å ta bilder på presseveggen under Børning-event. Det ble en fin sak i lokalavisen!
Cecilie Larsen Noer
Activation Sales Manager
CAPA Kinoreklame
image

Ekstra oppmerksomhet

Det er ikke alltid like lett å få redaksjonell oppmerksomhet, men lokalavisene plukker opp gode eventer. Et tips er å invitere nøkkelpersoner fra lokalmiljøet som du kan knytte opp mot filmen. For eksempel en lokal kjendis, politiker eller en hverdagshelt. 

- Vi har hatt politikere og rallysjåfører som har vært med på å ta bilder på presseveggen under Børning-event. Det ble til en fin sak i lokalavisen, forteller Cecilie. Andre steder har både brannvesen og politi vært med på å bidra til flotte premierer og eventer. 

Corporate Social Responsibility (CSR), eller sosialt ansvar, er et begrep som blir mer og mer brukt i dagens samfunn. Vis at du er opptatt av ditt lokalmiljø! Hold av deler av salen og gi ut billetter til, for eksempel, Røde Kors sitt aktivitetsprogram, eller kanskje er det et idrettslag som ønsker seg en tur på kino. Mulighetene er mange, du gir noe tilbake og det skaper oppmerksomhet i nærmiljøet.

5 konkrete tips til hvordan du kan få utbytte av ditt event

  • Rød løper, VIP og eksklusivitet er ord vi ofte assosierer med en filmpremiere. Pass på at dine gjester får en smak av Hollywood-glamour!

  • Ha pressevegg og lei inn fotograf. Det er spesielt viktig hvis du ønsker at eventet ditt skal leve lenger i ettertiden på sosiale medier eller gjestens bildegalleri.

  • Bruk de digitale skjermene på kinoen for å promotere din bedrift, og sleng gjerne på en egen kinoreklame før filmen starter. La gjestene huske at det er du som står bak eventet. 

  • Det er alltid gøy med det lille ekstra! Pynt kinoen til ditt tema, del ut goodiebags til dine gjester. Ha gjerne en satt tema som speiler filmens verden.

  • Inkluder lokalmiljøet! Hold gjerne av noen seter til et lokalt idrettslag eller aktivitetsprogrammer. En kino ligger ofte ved lokalmiljøets hjerte, og det er alltids hyggelig å gi noe tilbake.


Les mer i vår serie om eventmarkedsføring

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Oslo
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski