Kurs, konferanse eller seminar?

Vi har flotte konferansefasiliteter i hele Norge. På våre kinoer kan du arrangere alt fra mindre frokostmøter til store seminarer, konferanser og kurs. Vi tilbyr også streaming i alle våre lokaler.

image
Dette er våre lokaler til leie
image
Slik kan du ha teambuilding i trygge omgivelser
image
Toppmoderne, nye lokaler midt i Oslo Sentrum

Kurs- og konferanselokaler for ditt arrangement

Hos oss kan du finne kurs- og konferanselokaler som passer perfekt til ditt arrangement. Alle våre kinoer har flotte konferanserom i flere forskjellige størrelser. Her vil du få:

  • De største skjermene i markedet.
  • Meget god lyd og utmerket ventilasjon. 
  • Full fokus fra deltakerne i salen.
Ved å holde ditt arrangement på en av våre kinoer kan du være sikker på at teknikken er på plass. Det er enkelt og det vil oppleves som annerledes og unikt. Visste du at vi enkelt kan streame fra en kino til en annen?  Med våre 45 kinoer kan du samle dine kunder eller ansatte der de er. Enkelt, miljøvennlig og trygt. 
"Jeg hjelper deg gjerne med dine ønsker angående kurs, konferanse og events. " 

Ta kontakt med Henriette Hotvedt Salgssjef Kurs og Konferanse

henriette@capa.no
+47 99 29 51 45
image

Tilpasser arrangementet etter dine behov

Uansett hva dine arrangementskrav er, det være seg et lite regionalt møte for opptil 50 personer, en produktlansering eller en konferanse for opptil 440 mennesker, så har vi fasiliteter og fleksibilitet for å imøtekomme deg.

Alle våre arrangementer vil gjennomføres med tanke på smittevern. Vi har redusert plasskapasiteten i salene våre, for å kunne opprettholde god avstand mellom gjester.
Vi leide to saler med utdanningene fra VID i september. Veldig bra opplegg og fine og serviceinnstilte ansatte på Sandvika kino. Gjennomføringen med det tekniske var så smidig, og var det noe vi lurte på så gikk det så raskt å få hjelp. Vi var riktig så fornøyde med dagene!
Grethe Savosnick
Høgskolelektor
VID vitenskapelige høgskole
image

Våre tips til kurs, konferanse og event

Slik gjennomfører du et frokostmøte
Kveldsarrangementer. Et annerledes kickoff eller event
Slik blir konferansen vellykket
Tiltak under Corona pandemien

Få et uforpliktende tilbud på ditt arrangement