Teambuilding eller Kickoff

Ta med dine ansatte, kollegaer eller forretningsforbindelser på en hyggelig aktivitet. Knytt arrangementet ditt opp mot en av våre filmer og skap en magisk opplevelse i filmens univers.

Slik kan du holde et arrangement i kinolokalet

Nå har vi vært gjennom en annerledes tid med korona. Alle må ta flere hensyn og smittevern er det viktigste på agendaen. 

Da er det fint å tenke på at dette er noe vi på Capa har tatt på alvor og at vi har tilrettelagt for at den sosiale settingen ikke trenger å bli helt avlyst. Hos oss er det trygt og optimalt å avholde et arrangement for bedriften. 

Arrangementspakker og annen nyttig info

Teambuildingspakke ODEON Storo i Oslo
Teambuildingspakke ODEON Ski
Teambuildingspakke ODEON Sandvika
Julebord på Eldorado
Hvorfor er det et godt valg å arrangere teambuilding i våre lokaler akkurat nå: 

1. Reglene fra helsedirektoratet følges til punkt og prikke

Det er mange som ønsker å gjøre noe sosialt, og så lenge du forholder deg til reglene fra helsedirektoratet er det fult mulig med en hyggelig teamsamling.  

Vi tar smittevern på alvor i våre kinoer. Derfor har vi laget nye rutiner og regler som legger til rette for trygge og smittevernsvennlige omgivelser i våre lokaler. Det skal til enhver tid være helt trygt å holde arrangementer på en av våre kinoer. 

Be om pris på ditt arrangement

"Jeg hjelper deg gjerne med dine ønsker angående kurs, konferanse og events. " 

Ta kontakt med Najat Mahin, Key Account Manager Kurs og Konferanse

najat@capa.no
+47 928 77 330
image
2. Teamsamlingen blir arrangert i store, romslige lokaler 

Alle kinolokaler til leie hos oss er store og romslige slik at det er enkelt å holde avstand mellom alle tilstede. På den måten kan du og gjestene dine holde en trygg meter, og likevel ha en sosiale sammenkomst for teambuilding. 

I tillegg har alle lokaler fastmonterte komfortable seter og god ventilasjon. Alt ligger til rette for et vellykket arrangement. 
3. Kombiner faglig teambuilding med hygge

Våre lokaler er det perfekte stedet å holde en faglig tilstelning først hvor du får en fin overgang til en sosial, hyggelig sammenkomst. Hos oss skreddersyr du pakken som passer ditt arrangement og mål.

Dette er tiden for å samles en liten gjeng og gjøre noe hyggelig sammen. På en trygg og smittevernsvennlig måte. 

Slik kan du gjennomføre et arrangement hos oss: 

Sett av 2 til 4 timer faglig og inkluder noe å bite i. Når den faglige samlingen er over, sever gjestene noe godt å spise og et deilig glass musserende. Til slutt kan du avslutte kvelden med en hyggelig film og popcorn.