Streaming, webcast og innholdsproduksjon

Vi kan tilby streaming i alle våre lokaler for små og store møter, eventer og konferanser. I tillegg har vi egne studioer ideelt for store og små produksjoner skreddersydd til deg og din bedrift. Har du et budskap som MÅ ut nå og helst på en interaktiv måte, så kan vi hjelpe deg.

Flotte lokaler til leie sentralt i Oslo sentrum

Vil du vite hvordan du kan lage et bra hybrid event med interessant innhold? Da kan vi hjelpe deg. Vi har flere flotte nye studioer i forskjellige størrelser med alt utstyr du trenger for å lage en proff innspilling. Du kan gjøre opptak eller streame live. Helt opp til deg.

Flere av våre kunder som har lokalkontorer rundt om i Norge velger nå å samle bedriften der de er. Det vil si at de lager innhold fra en kino eller lokasjon hos oss og streamer innholdet ut til våre mange kinoer rundt om i Norge. 

Da kan man møtes fysisk med alle retningslinjer ivaretatt uten at man må reise. Streamen kan også gå ut til de mange pcèr i hjemmene om det er noen som ønsker å sitte på hjemmekontor. Slik knytter vi trygge fysisk konferanser og eventer sammen med digital konferanse. 

Vi liker å kalle det et hybrid event eller hybrid konferanse. Da er det viktig at innholdet er gjennomtenkt, godt laget og ikke for langt slik at du klarer å holde interessen oppe gjennom hele dagen.

Vi har mye erfaring hos oss og vi kan rådgi deg på innhold, produksjon og gjennomføring.

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat og et pristilbud.


Eldorado studio Vårt minste studio er et såkalt grønnskjerm-studio. Her kan to personer fremføre sitt budskap med grafiske elementer på en virtuell bakgrunn. Det er også satt opp med to gjesteplasser og kamera rettet mot seg, slik at det er mulighet til å invitere inn gjester i sendingen. Våre teknikere sørger for optimale lyd- og lysforhold, slik at du føler deg trygg på produksjon og at ditt budskap når frem til mottakeren på best mulig måte. Her kan du vise presentasjonen simultant med kamerabildet for dine seere, samtidig som du ser din egen presentasjon eller notater på dedikerte skjermer. Du kan velge mellom å streame live eller å publisere i etterkant av innspillingen.
Helge Lunde
Daglig leder
Eldorado E-sport senter
image

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO

Lokaler til leie i andre byer
Lokaler til leie Sandvika
Lokaler til leie Moss
Lokaler til leie Lillestrøm
Lokaler til leie Ski