Eksklusiv filmvisning

Gjør noe ekstra ut av møtet og inviter til en ekslusiv filmvisning. Server god mat, la gjestene mingle og vis en kinoaktuell film.

Benytt sjansen og skap en opplevelse for gjestene

En ekslusiv filmvisning er en annerledes og populær måte å arrangere et event. Det er enkelt å samle mange gjester, da arrangementet kan skilte med både mat, sosialisering og en kinoaktuell film. Skap den eksklusive feststemningen med bruk av rød løper og fakler ved inngangen. Server god mat fra en av våre samarbeidspartnere og gi kinoopplevelsen til dine gjester.
image
Video fra en av våre mange eksklusive filmvisninger

Gi gjestene dine den eksklusive filmopplevelsen bare en kino kan tilby

En av fordelene ved å arrangere noe på en kino er muligheten til å gjøre det lille ekstra i form av rød løper, fakler, champagne og filmvisning. Mange velger å holde sitt arrangement hos oss av den enkle grunn at det er den perfekte arena for å tilby noe ekstra i tillegg til et møte, konferanse eller kurs. 

Hvordan fungerer en eksklusiv filmvisning?

Inviter dine foretningsforbindelser, kollegaer eller kunder til en eksklusiv filmvisning. 

Førpremiere er et populært event der du enkelt kan samle mange gjester til en kinoaktuell film. Du kan vise ditt eget budskap på filmlerretet før filmen starter og ikke minst prege kinoen med ditt aktuelle budskap på våre mange digitale skjermer. 

For å sette prikken over i'en rulles den røde løperen ut og vi sørger for skikkelig eksklusiv stemning med fakler, fotograf, popcorn, deilig mat fra en av våre samarbeidspartnere og bobler i glasset. Alt tilpasset dere og den rammen dere vil ha rundt arrangementet. Vi har filmer tilpasset både familie og voksne og lager eventer for store og små. 


Filmen trenger nødvendigvis ikke å matche din bedrift. Har filmen samme målgruppe som din bedrifts målgruppe eller ansatte, er dette et veldig sterkt trekkplaster for å få flere deltakere til arrangementet ditt.  

Bedrifter og eventbyråer bruker oss ofte når det er snakk om å et arrangement med stor samling for bedriften. 

På våre kinoer kan du arrangere alt fra: 
  • Kickoff 
  • Resultatfremleggelse for bedriften 
  • Kurs og konferanse 
  • En hyggelig tilstelning for ansatte. 

Flere og flere av våre kunder har faglig innhold på dagen og inviterer deretter til hyggelig filmvisning eller førpremiere med familien på kvelden.  Salene kan tilpasses til hvor mange dere er. Det er plass til grupper på mellom 50 og 467 personer og kinoene ligger sentralt til med t-bane, buss og parkering i umiddelbar nærhet ved ankomst i bil.

Her har du andre typer arrangementer du kan ha på våre kinoer:

Få et uforpliktende prisoverslag på ett minutt

Ikke bekymre deg! Du bestiller ingenting ved å sjekke prisen her.

VELG ET STED

ANTALL

TID

DATO