Verdenslansering av Skoda Enyaq Coupé på Odeon Oslo

Mandag 31. Januar var det duket for Verdenslansering av Skodas nye Enyaq Coupé. Bilen ble avduket foran spente journalister og gjester på ODEON kino Oslo. Lanseringen ble streamet til kinosaler over hele verden, og i Oslo fikk gjestene en introduksjon av bilen på det store lerretet før den ble avduket i ODEONs lokaler. Norge var ett av få land som var så heldig at de fikk se bilen fysisk under lanseringen.

image
Christine Eiken Winther, Kommunikasjonssjef hos Skoda er meget fornøyd med lanseringen, og forteller at opplevelsen ga mersmak.

- Vi er strålende fornøyd med å kunne avholde verdenslanseringen på ODEON Oslo. Kinoopplevelsen ga en ny dimensjon til lanseringen, og var en fin og innovativ måte å gjøre dette på som virkelig ga mersmak.

Ved bruk av kinoens store, digitale skjermer, mulighet for utstilling av bilen fysisk og den visuelle introduksjonsfilmen på lerretet fikk de fremmøtte et godt, helhetlig inntrykk av den nye bilen.

Også tidligere har ODEON Oslos lokaler vært vert for billanseringer. I 2019 feiret Røhne Selmer sin nye bil Ford Mustang Mach-E med visning av Ford v Ferrari for sine kunder. I starten av 2020 lanserte Polestar sin nye bil for det norske markedet i ODEONs storstue, IMAX-salen.
image
Thomas Meiner (t.v.) og Christine Eiken Winther (t.h.) på Skodas Verdenslansering.
KONTAKT OSS