Velkommen tilbake!

Kinoene åpnet dørene sine for noen måneder siden. Med korona i spissen, står vi i en situasjon ingen har vært i før. Vår oppgave er å gi kunder en like god kinoopplevelse som før, samtidig som det skal være trygt og behagelig for alle parter. 

Så, hva er våre tanker etter noen måneder med åpne dører?image

Både nasjonale og internasjonale studier viser at kinopublikummet ønsker den fulle kinoopplevelsen som strømming ikke klarer å gi. Folk har sittet inne, folk har hatt et ønske om å gjøre noe. Nå kan man igjen tilby varmt popcorn, upåklagelig lyd og film på den beste måten – kinoopplevelsen. 

Men, ikke uten restriksjoner. Smittevern er førsteprioritet for kinoene, og opplevelsen skal være trygg for publikummet. 

Det er i dag 1 meter mellom hver husstand, alle ansatte er opplært i smittevern, programmet blir nøye selektert slik at ikke for mange oppholder seg i foajéen samtidig. Det oppfordres også til forhåndsbestilling på samtlige kinoer. 

Derfor var det ekstra gøy for CAPA å gjennomføre det første eventet etter koronapandemien startet på ODEON Moss. Det var Moss Kommune som arrangerte eventet i forbindelse med sitt 300-års jubileum tidligere i august. 


Takk for et supert event og hyggelig tilbakemelding!


KONTAKT OSS