Gjør dere klar for fase 4!

Endelig kommer Marvel-universet tilbake til der den hører hjemme, på det store lerretet. Etter ett år benket foran den samme TV-skjermen er det gledelige nyheter at vi ikke bare får én, men fire blockbustere fra Marvel på kino i løpet av 6 måneder i 2021. Fase 4, eller post-blipp, har blitt introdusert for oss gjennom TV-seriene WandaVision og Falcon and the Winter Soldier ser vi tegnene til en ny dimensjon i MCU, nemlig The Multiverse.

Vi har oppsummert Marvels første del av fase fire som kommer på kino i år!


Black Widow – kommer på kino 9. Juli 2021

image
Foto: ©Marvel Studios


Men først og fremst, en ode til Natasha Romanoff aka Black Widow som (spoiler!) ofret seg selv ved Vormir i Avengers: Endgame. Filmen vil utforske Natashas fortid som KGB-agent, og de ødelagte forholdene som hun la bak seg lenge før hun ble en Avenger. Dette er en etterlengtet film for karakteren som forklarer hennes bakgrunn. Filmen er regissert av Cate Shortland, med Scarlett Johansson som Black Widow, David Harbour, Rachel Weisz og Florence Pugh.


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – Kommer på kino 1. September 2021

image
Foto: ©Marvel Studios


Fanfavoritten fra tegneseriene Shang-Chi får endelig sin inngangsbillett i MCU i 2021. Han er en mester i martial arts, og filmen vil fokusere på den mystiske organisasjonen Ten Rings (sett i Iron Man og Ant Man). Shang-Chi vil konfrontere sin egen far, The Mandarin. Filmens hovedrolle er spilt av Simu Lui, med Awkwafina og Michelle Yeoh.


Marvel’s Eternals kommer på kino i November 2021

image
Foto: ©Marvel Studios


Marvels tredje film i 2021 vil kanskje være den mest mystiske til dags dato. Til nå er handlingen i Eternals holdt hemmelig. Men, vi vet at filmen vil spenne over 7000 år, og fokusere på en udødelig rase av romvesener som lever på jorden i hemmelighet. Gemma Chan vil lede en all-star rollebesetning som inkluderer Angelina Jolie, Salma Hayek og Richard Madden. Med ferske Oscar-vinnende Chloé Zhao i regi vil vi bli introdusert til en helt ny dimensjon av MCU.


Spider-Man: No Way Home Kommer på kino 17. Desember 2021

image
Foto: ©Marvel Studios


Endelig vil fanfavoritten Spider-Man returnere med Tom Holland og Zendaya i sin tredje Spider-Man film. Filmen har allerede skapt en furore på sosiale medier, etter det ble kjent at Jamie Foxx og Alfred Molina kommer tilbake som karakterene Electro og Doc Ock fra tidligere franchiser. Det har også blitt heftig diskutert om et gjensyn med tidligere hovedrolleinnehavere Tobey Maguire og Andrew Garfield kommer tilbake i Spider-Man-drakten. Svaret får vi den 17. Desember.


Dykk inn i fanskaren av Marvel

Okey, ett år med filmtørke har gått. Hvordan skal man varme opp til fase 4? Hvis du har TikTok og enda ikke kommet deg inn på MarvelTok kan undertegnede anbefale å se analysene til brukerne straw_hat_goofy og jstoobs. Julian Green og Megan (The Stoobs) er ekte film- og Marvelfans som daglig legger ut nye klipp om Marvel-universet. Disse går begge to inn i dybden på Marvel, og analyserer seg fram og tilbake på både easter eggs og nesten usynlige ledetråder til fase 4.


I tillegg driver duoen podkasten «Geeks of the Week» hvor episode 1 handler om Marvel vs. DC og varer i hele to timer for ekte Comics-fans. 


image
Skjermdump fra TikTok ved @jstoobs og @straw_hat_goofy


Vi stopper ikke der...

Marvel annonserte flere store filmslipp utover 2022 hvor flere av MCU’s fanfavoritter vil vende tilbake. Benedict Cumberbatch vil spille den (u)karismatiske doktoren i Doctor Strange and the Multiverse of Madness (Mars 2022), Taika Watiti står igjen i regi i Thor: Love and Thunder (April 2022), fantastiske Wakanda kommer i Black Panther: Wakanda Forever (Juli 2022) og Captain Marvel får en oppfølger i The Marvels (November 2022).


Det er bare å glede seg til utviklingen av Marvel-universet de neste årene!


KONTAKT OSS