Et Eldorado for arrangementer

Malingen har tørket, teknikken er ferdig rigget og utstyret er testet. Gamle Eldorado kino har skiftet ham og Eldorado E-sport senter har gjenoppstått.

Allerede nå kan du booke arrangement på Eldorado E-sport senter. Høsten 2020 skulle det være åpningsfest for å avduke Oslos nye E-sport senter. Dette er utsatt på ubestemt tid, men selv om de fysiske eventene foreløpig må la vente på seg, så står Eldorado klar til å ta imot bedrifter som vil lage egne, digitale produksjoner. 

Videomøter med høy kvalitet

For å være et topp moderne E-sport senter kreves den nyeste teknologien, og denne er tilgjengelig for alle, ikke bare kun E-sport utøvere og gamere. Senteret har et eget, dedikert streamingrom med plass til to gjester, perfekt for webinar eller podcast. 

Eldorados mobile studio kan flyttes rundt, både i og utenfor Eldorado, slik at du kan ha ditt digitale møte der du ønsker. 


image


Det lille ekstra

Vil du ha den ultimate scene-opplevelsen? I Eldorados storsal finnes en egen rigg for 5-kameraproduksjon, og scene med tilpasset lyd og lys. Eldorado har det du trenger slik at du ikke trenger å bekymre deg for annet enn hva du skal si på scenen. 

Har du avdelinger i flere byer? Vi kan også lage ditt arrangement som et hybridevent, hvor vi streamer det fysiske arrangementet, og det sendes ut til der du måtte ønske. De ansatte på lokalkontorene kan se det hjemme fra sin egen PC, eller hvorfor ikke samle dem på kinoer rundt i Norge, slik at også de får en minneverdig dag? 

Vil du ha mer informasjon om mulighetene? Les mer her: capa.no/konferanse

Når verden åpner igjen

Det vil komme en tid hvor vi igjen kan møtes og dele fysiske opplevelser sammen. Eldorado E-sport senter ligger midt i Oslo sentrum, og i tillegg til streaming kan senteret by på utallige muligheter for dine fysiske arrangementer. 

I Eldorados storsal finner vi scene, lyd og lys en konsertarena verdig. I tillegg til Norges største LED-skjerm som pryder bakgrunnen på scenen. Konferanse med faste sitteplasser? Bankettmiddag rundt runde bord? Stående konsert? Hvorfor ikke en kombinasjon? Storsalen kan endres slik du ønsker, med en uttrekkbar tribune og god plass. Med alle rettigheter er det også muligheter for å tilby både god mat og drikke. image


Kursing og sosial team building

Flere PC-stasjoner fordelt på grupperom og åpent landskap står allerede klare. Her kan du kurse dine ansatte, eller bygge bånd over utfordrende og morsomme spill. Kombiner dagen med et minnerikt innblikk i E-sportens pulserende verden. 

Eldorado kan tilby miniturnering med coaching og foredrag med kjente E-sport utøvere. By på det lille ekstra med nye impulser og en aktivitet som garantert skaper bedre samhold og engasjement i bedriften.

Alle disse mulighetene kan selvfølgelig kombineres, eller gjøres hver for seg. På Eldorado E-sport senter lager vi det arrangementet som du ønsker. 

Under kuppelen i Torggata står Eldorado E-sport senter klar til å ta imot deg, digitalt i dag og fysisk når vi får lov. Er du klar?


image
KONTAKT OSS