Covid-19 situasjonen

Oppdatert 26.03.20.

Som følge av retningslinjer fra myndighetene i forbindelse med den pågående Covid-19 situasjonen så innførte CAPA hjemmekontor for sine ansatte fra og med torsdag 12. mars. Etter regjeringen har bestemt å fortsette tiltakene mot å hindre smitte ved koronaviruset, har CAPA sett seg nødt til å permittere store deler av sine ansatte fra 30. mars. Permitteringens lengde er i dag uviss, men vi håper alle at dette blir kortvarig!


image


Dette er en direkte konsekvens av kinoene som måtte stenge 12. mars, som gjorde at store deler av inntektene til CAPA uteble. Samtidig er vi positive og ser frem til en vanlig hverdag - med åpne kinodører. 

Vi beklager de eventuelle ulempene dette måtte medføre overfor våre kunder og samarbeidspartnere, men vi håper alle vil vise forståelse for denne krevende situasjonen.


Hva betyr dette for din kampanje?

Som et ledd i å bekjempe koronaviruset har alle arenaer som samler større folkemengder stengt eller innført kraftige restriksjoner. Dette påvirker naturlig nok kinoene også. Vi vet enda ikke hvor lenge dette vil vare. Som en konsekvens av dette er alle reklamekampanjer satt på "vent" inntil kinoene åpner dørene igjen.

Vi minner om at samtlige kampanjer er solgt med "garantert besøk og estimert visningsperiode". Dette innebærer at vi vil bruke noe lenger tid på å levere din kampanje, men samtlige eksponeringer vil bli levert.  Vi legger ut informasjon på denne hjemmesiden fortløpende. Kunder som har kjøpt kampanjer blir kontaktet for å finne en best mulig tilpasset løsning for den enkelte. Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som annonsør.


Kontaktpersoner

I mellomtiden kan du henvende deg til:

Jan Tore Kristiansen (CEO) for generelle og overordnende spørsmål: jan.tore@capa.no

Vegard Kvalvaag (Salgsdirektør) for produkt- og alle salgsrettede spørsmål: vegard@capa.no 

Sissel Vatland (CFO) for økonomiske og HR-relaterte spørsmål: sissel@capa.no

Jannicke Berg (Office Manager) for andre henvendelser: jannicke@capa.noKONTAKT OSS