CAPA Web

Hva er CAPA Web?
CAPA Web er en gruppering av lokale kinonettsteder dedikert til å gi kinogjengere den mest oppdaterte informasjonen om deres lokale kino. Dette er nettstedene kinogjengerne går for å oppdage; hva er nytt i filmverdenen, hva kommer snart på det store lerretet, og hva kan de se på deres lokale kino i dag!

CAPA Web er stedet kinogjengerne kjøper kinobilletter til seg selv, familien og vennene sine… Kino er tross alt, det originale og ultimate sosiale mediet! I de største byene I Norge, er rundt 50% av alle kinobilletter kjøpt på nett, og enda flere planlegger og henter informasjon om kinobesøket sitt på nett.

I de følgende byene er CAPA Web “go-to” informasjonskanalen om film og kino; Bergen, Trondheim, Stjørdal, Haugesund, Fredrikstad og samtlige av SF Kino sine lokasjoner; Stavanger, Sandnes, Lillestrøm, Sandvika, Moss, Sarpsborg, Tønsberg, Skien, Ski og Sotra.

Hvorfor bruke CAPA Web?
I en verden som er always on vil CAPA Web forsterke den tradisjonelle kinokampanjen med et digitalt touchpoint som treffer kunden der han er, ikke lenger bare i kinosalen. Med CAPA Web har du nå muligheten til å nå denne attraktive målgruppen både når de er avslappet og koser seg med filmtrailere, når de er i kjøpsmodus og handler kinobilletter, og sist men ikke minst, du kan fortsette din online-kommunikasjon i et offline-miljø, og treffe kinopublikummet der det sitter i kinosalen!

WiPlog
CAPA Web
CAPA Web
CAPA Web
CAPA Web
CAPA Web